POZIV ZA PETU GENERACIJU “KREIRAJ SAJT PO SVOJOJ MERI”

Asocijacija medija i DW Akademija raspisuju konkurs za učesnike radionice za MLADE “Kreiraj sajt po svojoj meri” koje će biti organizovana za vreme školskog raspusta, od 11. do 22. jula.

 Na radionici će biti obuhvaćena kompletna obuku za kreiranje online medija, po meri mladih ljudi. Svi polaznici će imati priliku da kroz petodnevnu radionicu, od strane eminentnih medijskih radnika nauče kako se pravi jedan online medij. Teme koje će se obradjivati su: šta su mediji, kako se organizuje rad u medijima, kako se piše za online medij, kako se osmišljava naslov, šta su fake news I kako ih prepoznati, kako se fotografiše, kako se pravi video, kako se reklamira na društvenim mrežama, šta je SEO a šta SEM, kako izabrati temu na wordpress-u, kako administrirati temom…

Po završetku petodnevne obuke, svi učesnici biće podeljeni u dve grupe koji će, uz mentorstvo iskusnih predavača, krenuti u izradu svog online medija. Narednih mesec dana radiće samostalno na kreiranju dodatnog sadržaja, optimizaciji I oglašavanju. Kreatore boljeg sajta kao I tim koji je učestvovao očekuju vredne nagrade.

U prethodne tri godine kreirano je 8 sajtova, obučili smo više od 60 mladih ljudi…

Ukoliko ste zainteresovani za učešče vašu prijavu pošaljite na e-mail edukacija@asmedi.org najkasnije do ponedeljka 04. avgusta 2022. godine.

Najnovije