Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

U OKTOBRU NASTAVAK SUĐENJA ZBOG POTERNICA S LIKOM NOVINARKE ISIDORE KOVAČEVIĆ

U Osnovnom sudu u Šapcu, danas je održano još jedno ročište na suđenju zbog lepljenja „poternica” po Šapcu na kojima su se sa fotografijama i porukom „Traži se” i „Medijski pokrovitelj batinaša” našli glavna i odgovorna urednica „Podrinskih” Isidora Kovačević, kao i još dva građanina Šapca Aleksandar Mijailović, advokat  i Veljko Anđelić, tada maloletno lce.

Na ovom pretresu iskaz je dala Isidora Kovačević posle čega je suđenje prekinuto a novo ročište zakazano je za 2. oktobar kada se očekuje da bude doneta i presuda.

– U predmetu Osnovnog suda u Šapcu u kojem se sudi zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, kvalifikovanog oblika i dela, jer su u pitanju jedan advokat i jedna novinarka i običnog dela ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 stav 1. Do sada su, praktično, izvedeni svi dokazi i na sledećem Glavnom pretresu se očekuje presuda. Očekujem da će okrivljeni biti proglašen krivim i da će biti kažnjen po zakonu. Očekujem strogu kaznu imajući u vidu zaštitu lica koja su predmet ovog krivičnog dela, advokatu i novinarki, koji uživaju posebnu zaštitu u krivično pravnom postupku kada se njihova sigurnost ugrozi.

Danas smo bili svedoci saslušanju novinarke Isidore Kovačević koja je u jednom trenutku, dajući svoj iskaz, praktično zasuzila jer i dalje oseća veliki strah i zebnju za svoj život imajući u vidu sve ono šta je preživljavala od decembra 2021. godine – izjavio je advokat Branislav Sekulović, branilac Isidore Kovačević.

IZVOR: Podrinjske

Najnovije