Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

„VAŽNO JE NEGOVATI ETIČKO NOVINARSTVO“: MINISTAR RISTIĆ NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA SAVETA ZA ŠTAMPU

Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić sastao se danas u Beogradu sa predstavnicima Saveta za štampu, a na sastanku je istaknuta važnost promovisanja i negovanja etičkog novinarstva.

Sagovornici su, piše u saopštenju Ministarstva, naglasili važnost uzdržavanja od kršenja novinarskog i etičkog kodeksa prilikom izveštavanja radi stvaranja što pogodnije klime za dalji razvoj javnog informisanja.

Ristić i predstavnici Saveta za štampu su razgovarali i o mehanizmima za podsticanje odgovornog i profesionalnog novinarstva, kao i o načinima za povećanje kvaliteta medijskog sadržaja u štampanim medijima.

Saglasili su se da je neophodno nastaviti i unaprediti komunikaciju Ministarstva i Saveta za štampu radi unapređenja javnog informisanja.

IZVOR: Danas

Najnovije