Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

CHATGPT: TABLOIDI MANIPULIŠU SNIMCIMA SA N1: KAKO SU ISEČENI KLJUČNI DELOVI INTERVJUA DA BI SE TVRDILO DA VUČIĆA HVALE

U recentnom pokušaju da prikazu tabloide kao verodostojne izvore informacija, portali kao što su Alo, Novosti i Informer objavili su gotovo identične tekstove sa manipulativno isečenim snimcima iz emisije „Dan uživo” sa televizije N1. U pitanju je 38-sekundni isečak intervjua sa Igorom Avžnerom, stručnjakom za politički marketing, u kojem se diskutuje o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom nastupu u Malom Zvorniku.

U originalnom snimku, koji traje oko 16 minuta, Avžner kritički analizira Vučićev nastup, nazivajući ga političkim igrokazom i „nameštenim dijalogom”. On takođe ističe da Vučićev rejting uopšte nije na visokom nivou, već da je u slobodnom padu. Avžner dodatno naglašava da slične pristupe može zamisliti kod drugih lidera u regionu, uključujući Milorada Dodika, što je bitan deo njegovih komentara koji su namerno izostavljeni u isecima tabloida.

U tekstovima tabloida, poput onih koje je objavio portal Alo, naslovljeni su tvrdnjom da je Vučić jedini političar u regionu koji uživa toliku podršku naroda i da je njegova poseta Malom Zvorniku dokaz njegove popularnosti. Ipak, izostavljeni su svi kritički komentari Avžnera koji ukazuju na negativne aspekte Vučićeve strategije i realno stanje njegovog rejtinga.

Manipulacija se dodatno očituje u tome što su tabloidi selektivno montirali snimke, što uključuje prepravljanje pitanja novinarke Ivane Momčilović Odobašić tako da izgleda kao da je upućeno pohvalno pitanje Vučiću, dok je u stvarnosti pitanje bilo kritičko. Ovaj pristup jasno pokazuje kako tabloidi koriste deo stvarnog konteksta kako bi stvorili lažnu sliku o temi.

Ovo nije prvi put da tabloidi koriste ovakvu praksu. Sličan slučaj zabeležen je krajem jula, kada je portal Informer manipulativno montirao snimke s hrvatske televizije RTL kako bi prikazao iskopavanje litijuma u Srbiji u pozitivnom svetlu, dok su svi kritički komentari bili izostavljeni.

Ovaj incident dodatno osvetljava problem sa medijskim manipulacijama i nepoštenim prikazivanjem informacija, naglašavajući potrebu za pažljivim i kritičkim pristupom u konzumiranju vesti.

Originalna vest: https://www.raskrikavanje.rs/page.php?id=Tabloidi-objavili-identicno-isecene-snimke-kako-bi-dokazali-da-Vucica-hvale-cak-i-na-N1-1382

Najnovije