Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

CHATGPT: SVETSKA BANKA PREKIDA SVA PLAĆENA OGLAŠAVANJA NA X PLATFORMI ZBOG PROBLEMA SA NEPRIKLADNIM SADRŽAJEM

Svetska banka je odlučila da obustavi sve oblike plaćenog oglašavanja na društvenoj mreži X, koju vodi Elon Mask, nakon što su američki mediji otkrili ozbiljan problem sa prikazivanjem njihovih oglasa. Naime, otkriveno je da su se oglasi Svetske banke pojavljivali ispod rasističkog sadržaja na profilu koji redovno objavljuje neonacističke i nacionalističke postove koji promovišu prevlast belaca.

Prema izveštaju Ci-Bi-Es Njuz, verifikovani nalog sa više od 115.000 pratilaca postavio je rasističke slike pored objave koja veliča evropsku kolonizaciju Afrike. U ovom odeljku su se našli i oglasi Svetske banke, što je izazvalo zabrinutost zbog nespojivosti njihovog sadržaja sa takvim objavama.

Svetska banka je već ranije smanjila obim plaćenog oglašavanja na X dok je radila sa platformom na poboljšanju sigurnosnih protokola. Nakon najnovijeg incidenta, portparol Svetske banke izjavio je da je situacija „potpuno neprihvatljiva“ i da će banka odmah obustaviti sve plaćene reklame na ovoj mreži.

Elon Mask je nedavno izrazio zabrinutost zbog povlačenja mnogih oglašivača sa X platforme i najavio mogućnost pravnih koraka protiv firmi koje su odlučile da bojkotuju mrežu.

Originalna vest: https://www.politika.rs/scc/clanak/628743/Svetska-banka-je-otkazala-reklamiranje-na-Iks-platformi

Najnovije