Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

CHATGPT: GAŠENJE TELEVIZIJE UNA: VIŠE OD 80 RADNIKA OSTAJE BEZ POSLA ZBOG AMERIČKIH SANKCIJA

Televizija UNA, koja je bila prisutna u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, objavila je da prekida svoje poslovanje. Skupština osnivača saopštila je da će se ugasiti i firma UNA World Network. Prema izveštaju RTRS-a, više od 80 radnika će ostati bez posla.

Razlog za gašenje je povezan sa merama američke administracije, posebno akcijama Kancelarije za kontrolu strane imovine pri Ministarstvu finansija SAD, koje su u proteklih nekoliko nedelja dovele do brojnih ekonomskih i pravnih poteškoća za televiziju. Uprkos naporima da se pronađe rešenje za opstanak, novonastali uslovi na tržištu pokazali su se previše nepovoljnim za održivo poslovanje.

Skupština osnivača ističe da su nametnute barijere bile jače od njihove želje da promovišu vrednosti regiona, što je direktno ugrozilo egzistenciju zaposlenih i njihovih porodica. Više od 80 profesionalaca, uključujući novinare, snimatelje, montažere i tehničko osoblje, suočava se s gubitkom posla. U saopštenju se navodi da će se učiniti sve kako bi im se pomoglo tokom ovog teškog perioda.

ORIGINAL: FoNet

Najnovije