Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

TRADICIJA I KVALITET: ČITAJTE BBC NEWS NA SRPSKOM NA NIN.RS!

NIN sa ponosom obaveštava svoje čitaoce da će od sada na sajtu nin.rs moći da prate tekstove digitalnog servisa BBC News na srpskom. Saradnja portala najstarijeg nedeljnika na Balkanu i renomiranog britanskog medijskog servisa prirodan je korak u našem kontinuiranom naporu da čitaocima pružimo pouzdane informacije

Posetioci nin.rs imaće priliku da prate detaljne analize političkih dešavanja i društvenih fenomena iz celog sveta, vesti iz sveta umetnosti, filma, muzike, kao i najnovija dostignuća u nauci i inovacijama.

“Ovo je saradnja dve kuće koje su sinonim za kvalitet, tradiciju i relevantnost u novinarstvu. Više od milion i po jedinstvenih korisnika sajta NIN-a imaće priliku da kroz ovu saradnju dobiju dodatne kvalitetne informacije o aktuelnim događajima. Naš cilj je da nastavimo da budemo relevantan i kvalitetan izvor informacija za naše čitaoce, a saradnja sa BBC-jem će nam pomoći da to ostvarimo. Verujemo da će naši čitaoci prepoznati snagu ove medijske simbioze i da će novi sadržaji obogatiti njihovo iskustvo na nin.rs“, rekao je Nenad Jaćimović, glavni i odgovorni urednik sajta NIN-a.

Pozivamo sve čitaoce da redovno prate rubriku BBC News na srpskom na sajtu nin.rs i budu u toku sa najnovijim i najvažnijim informacijama iz sveta i regiona.

BBC News na srpskom ponovo je stigao u Srbiju i region kao digitalni servis koji publici sadržaj nudi na sajtu bbc.com/serbian kao i na Tviteru, Fejsbuku i nedavno pokrenutom YouTube kanalu. Redakcija BBC Newsa na srpskom je u Beogradu i vodi je Aleksandra Nikšić.

Kao deo globalne mreže BBC-ja, BBC News na srpskom donosi ekskluzivni sadržaj koji objašnjava i stavlja u kontekst svetska dešavanja za ovaj region, a događajima u regionu daje globalnu perspektivu, nudeći publici širom sveta nepristrasne,  tačne i proverene vesti i reportaže.

IZVOR: NIN

Najnovije