Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

KAKO SE BAKAREC „RAZBOLI“ SVAKI PUT PRED SUĐENJE PO TUŽBI ŽAKLINE TATALOVIĆ

Poslanik SNS Nebojša Bakarec bolestan je za sud, ali ne i za sve druge političke aktivnosti i uvrede, izjavila je za portal Nova.rs novinarka N1 Žaklina Tatalović, koja je podnela privatnu tužbu protiv Bakareca zbog izrečenih uvreda i laži.

Naime, vređajući našu novinarku Žaklinu Tatalović, na drustvenoj mreži X, Bakarec je samo nastavio ono za šta koristi skupštinsku govornicu. Žaklina Tatalović je zbog toga odlučila da podnese privatnu tužbu protiv poslanika naprednjaka.

Problem je, međutim, što je Bakareca nemoguće videti na sudu, ukazuje Žaklina Tatalović u razgovoru za Novu.

Ročište koje je po privatnoj tužbi novinarke N1 bilo zakazano za 10. jun, Bakarec je preskočio uz opravdanje da je bolestan. Ovo je samo jedno u nizu ročišta na kojem se Bakarec nije pojavio – dok je, tvrdeći da je za sud bolestan, gostovao je na režimskim televizijama ili bio aktivan na društvenim mrežama.

Bakarec pokrenuo kampanju „Da, ja sam bot“ – odgovor na spisak botova SNS

O tome svedoči i njegovo pojavljivanje na Informer televiziji, samo dva dana nakon ročišta na kojem nije bio, u utorak, 12. juna.

“Sve traje skoro godinu dana i sudija i mi kao strana koja tuži imali smo razumevanja nekoliko puta, ali onda se desi da istog dana imamo suđenje, poslanik je navodno bolestan, a samo nekoliko sati kasnije sretnem ga u Skupštini”, kaže za Novu novinarka N1 koja ne odustaje ni od jedne tužbe za uvredu koju joj je putem društvenih mreža, ili televizija, uputio Bakarec.

Između ostalog, poslanik Bakarec ju je nazvao “ološem” kada je urednik Informera Dragan J. Vučićević prvi put išao u zatvor zbog presude koja nije imala veze sa Tatalović.

Pisao je još i kako podržava Vučićevića, koji je takođe vređao pomenutu novinarku, te da staje iza svake njegove reči.

Dragan J. Vučićević, urednik Informera, ranije je osuđen zbog uvreda nanetih novinarki N1. Međutim, tvrdnje da zbog toga ide u zatvor nisu istinite.

Zatvorska kazna je zapravo preinačena novčana kazna koju je Vučićević odbio da plati nakon donete sudske presude.

IZVOR: N1

Najnovije