Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

ChatGPT: MEDIJI POGREŠNO SPOJILI DVA ODVOJENA INCIDENTA U BEOGRADU: NEPOSTOJEĆI AKTERI I ZBUNJENOST JAVNOSTI

Dva odvojena incidenta koja su se dogodila u nedelju u Beogradu izazvala su veliku pometnju u medijima Bosne i Hercegovine i Srbije, koji su pogrešno spojili ove događaje u jednu priču, dodajući nepostojeće aktere i mešajući lokacije.

U prvom incidentu, 40-godišnji brat ministra razvoja i potpredsednika Vlade BiH, Vojina Mijatovića, preminuo je nakon prebijanja u parku ispred svog stana u naselju Braća Jerković na Voždovcu. Napad se dogodio u Ulici Dragice Končar, a žrtva je preminula u Urgentnom centru usled povreda glave. Mediji su kasnije spekulisali o uzroku smrti, navodeći mogućnost epileptičnog napada nakon tuče, dok su neki izvori tvrdili da su napadači bili maloletnici poznati po problematičnom ponašanju.

Drugi incident, koji se desio u Ulici vojvode Micka Krstića na Karaburmi, uključivao je napad nožem. U ovom slučaju, muškarac je izboden, a napadač je uhapšen. Ovaj događaj se dogodio otprilike sedam kilometara severnije od prvog incidenta, ali su mediji izveštavali kao da je reč o jednoj istoj situaciji.

Kako je izvestio televizijski reporter N1, pozivajući se na nepotvrđene informacije sa bosansko-hercegovačkih portala, žrtva napada na Karaburmi bio je 22-godišnji mladić koji je navodno brat ministra Vojina Mijatovića. Ove netačne informacije su se proširile, stvarajući konfuziju i među domaćim medijima poput Juronjuza i Novog magazina.

Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je za Raskrikavanje da su se dogodila dva odvojena incidenta. Tuča u kojoj je preminuo brat Vojina Mijatovića desila se na Voždovcu, dok je napad nožem bio na Karaburmi. Uprkos tome, neki mediji su nastavili da izveštavaju o ovim incidentima kao o jednoj priči, dodatno zbunjujući javnost.

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da “ubistvo sigurno nije u pitanju” u slučaju na Voždovcu, sugerišući da su mogući zdravstveni problemi žrtve doprineli smrtnom ishodu. Istovremeno, iz tužilaštva su potvrdili da se oba incidenta istražuju, ali nisu dali dodatne informacije.

Ova konfuzija u medijima naglašava važnost preciznog i odgovornog izveštavanja, posebno kada su u pitanju osetljive teme poput nasilja i kriminala. Različiti izvori, pogrešne informacije i nedostatak koordinacije među medijima doveli su do stvaranja netačne slike o događajima koji su potresli Beograd.

ORIGINAL: https://www.raskrikavanje.rs/page.php?id=Dve-tuce-na-dva-kraja-grada-mediji-spojili-u-jednu-ubacili-i-nepostojece-aktere-1339

Najnovije