Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

NETFLIX POVEĆAO BROJ PRETPLATNIKA U TREĆEM TROMESEČJU

Netflix je treće tromesečje zaključio sa većim prihodom, prekinuvši šestomesečni period pada broja pretplatnika.

U periodu od jula do septembra kompanija je povećala broj pretplatnika za 2,41 milion, na više od 223 miliona, zahvaljujući uspehu serija kao što su „Stranger Things“ i „Dahmer: Monster“.

U prethodna dva tromesečja njihov se broj smanjio za 970.000 odnosno za 200.000.

U SAD-u i Kanadi njihov je broj porastao za oko 100 hiljada, u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi za 570 hiljada, u Latinskoj Americi za 310 hiljada, a u azijsko-pacifičkoj regiji za 1,43 miliona.

U četvrtom tromesečju Netflix očekuje 4,5 miliona novih pretplatnika.

Nakon izazovne prve polovine godine, verujemo da smo na putu ponovnog ubrzanja rasta„, naveli su u saopštenju.

Neto dobit smanjena je u trećem tromesečju za 3,5 posto, na 1,4 milijarde dolara ili 3,1 dolara po deonici.

Prihod je porastao za 5,9 posto, na 7,92 milijarde dolara. Kada se isključe promene valutnih kurseva, uvećan je 13 posto.

Rast prihoda podstaklo je 5-postotno povećanje prosečnog broja plaćenih članarina za streaming i 1-postotni rast prosečnog prihoda po članarini.

U četvrtom tromesečju Netflix očekuje prihod od 7,8 milijardi dolara, istaknuvši negativan uticaj jačeg dolara koji će, kako procenjuju, smanjiti i prihod u celoj godini, i to za milijardu dolara.

Izvor: Hina

Najnovije