Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

GOOGLE DOZVOLIO DA DRUŠTVENA MREŽA DONALDA TRAMPA POSTANE DEO PLAY STORE-A

Prethodno je Google odbio da odobri preuzimanje aplikacije preko svoje prodavnice, zbog zabrinutosti oko moderacije sadržaja.

Truth Social je društvena mreža koja je u najvećoj meri podržana od strane bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, a sada je dostupna u Google Play Store prodavnici, nakon meseci odlaganja.

Dve strane su od kraja avgusta u konfliktu oko odobravanja aplikacije u okviru Google-ove prodavnice. Google je navodno označio probleme sa moderacijom sadržaja u okviru aplikacije, uključujući fizičke pretnje i sadržaj koji poziva na nasilje.

Pre toga, Truth Social je još u februaru ove godine osvanuo na Apple App Store-u, dok su Android korisnici sve do sada morali da se oslanjaju na veb verziju servisa ili da aplikaciju preuzimaju sa strane.

Google u svojoj polisi privatnosti zahteva da aplikacije sa sadržajem koji generišu korisnici poštuju politiku koja sprečava nasilno ponašanje i pretnje, kao i mehanizme za primenu tih pravila.

Truth Social nije jedina aplikacije koja je od Googlea dobila dodatni nadzor zbog svoje politike. Jedna od njih je i aplikacija Parler, koja je iz istih razloga sa Play Storea povučena u januaru, ali je prošlog meseca vraćena.

Izvor: B92

Najnovije