Free Porn
xbporn

1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet وان ایکس بت 1xbet 1xbet سایت شرط بندی معتبر 1xbet وان ایکس بت فارسی وان ایکس بت بت فوروارد betforward سایت بت فوروارد سایت betforward 1xbet giriş

NOVINE OBJEKTIV PRESTALE DA IZLAZE, GLAVNI UREDNIK NE ZNA ZAŠTO

Novine Objektiv prestale su da izlaze prošle nedelje. Kako je Danasu nezvanično rečeno, zaposleni su samo obavešteni o gašenju štampanog izdanja, te da će od sada svi raditi za portal. Glavni urednik novina Duško Vukajlović navodi da on nije dobio zvanično objašnjenje o razlozima zbog kojih se novine više ne štampaju.

– Novine ne izlaze. Svima je rečeno da će sada raditi samo za portal. Niko nije pominjao otpuštanja za sada – rečeno je nezvanično u redakciji za Danas.

Na pitanje Danasa zašto dnevne novine Objektiv više ne izlaze glavni urednik novina Duško Vukajlović kaže da on nije dobio zvanično objašnjenje.

-Svi zaposleni u redakciji su svakoga dana radili i završili svoj posao kao što to uvek i čine. Za to što novine nisu odštampane niko u redakciji nije odgovoran. Navodno je novi vlasnik štamparije stopirao štampu naših novina. Detaljnijih informacija nemam. Iskreno se nadam, pre svega zbog svih zaposlenih u Objektivu, ali i naših čitalaca, da će se ova situacija uskoro rešiti i da će novine nastaviti da redovno izlaze – kaže Vukajlović.

Sagovornik Danasa dodaje i da je apsolutno netačno da je zaposlenima u redakciji printa dat nalog da sada moraju da pišu za portal.

– Naš izdavač je firma Elektronski portal Objektiv koja pored novina ima i druga svoja izdanja uključujući i portal objektiv.rs. Iako su redakcije bile zasebne, svi zaposleni mogli su kada žele da rade i za print i za portal i za video produkciju, jer je pre svega to bilo njima u interesu da im se sadržaj koji proizvode pojavi na više kanala. Napominjem da nikada niko nikoga nije prisiljavao da bilo šta radi mimo svoje volje za bilo koje naše izdanje – kaže Vukajlović.

Novine Objektiv počele su da izlaze krajem decembra 2020. godine.

U otvorenom pismu javnosti Aleksandar Papić, koji je svojevremeno bio blizak odlazećem ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, naveo je da je suvlasnik novina i portala Objektiv.

Aleksandar Papić i Nebojša Stefanović su od 2021. godine u otvorenom sukobu. Stefanović je Papića optužio za saradnju sa klanom Veljka Belivuka, dok je Papić tvrdio da Stefanovićeva uža porodica boravi u njegovoj kući i da je zatražio njihovo iseljenje.

Objektiv je tokom prethodnih meseci optuživao Nebojšu Stefanovića za niz stvari uključujući i državni udar. Na portalu Objektiv objavljen je i intervju sa nekadašnjom državnom sekretarkom u MUP-u Dijanom Hrkalović, koji je prenet i u novinama, u kome ona optužuje Stefanovića i za prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića.

IZVOR: Danas

Najnovije