Milica Đokić – novi član UO DSOJ

5. March 2018. / Comments Off on Milica Đokić – novi član UO DSOJ

Saopštenja

Milica Đokić, dugogodišnji uspešni rukovodilac korporativnih komunikacija izdavačke kuće “Color Press grupa”, odnedavno direktorka ogranka “Color Press L&Z”, kompanije koja izdaje popularni lifestyle magazin “Lepota i zdravlje”, 1. marta postala je član Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), udruženja koje okuplja najuglednije stručnjake iz ove oblasti.
Ističući da je veoma počastvovana time što je dobila priliku da kroz angažman u UO DSOJ doprinese unapređenju profesije, Milica Đokić, inače ponosni laureat nagrada “Dama” i “PRO PR Award”, izjavila je:
“Ovo je zaista veliko priznanje za moj rad u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću, gde sam prisutna preko 11 godina. Sigurna sam da ću, zajedno sa ostalim članovima UO, istinskim profesionalcima i zaljubljenicima u ovaj posao, uspešno nastaviti s ostvarivanjem osnovnih ciljeva našeg udruženja – promovisanjem struke i edukacijom članova, uz maksimalan doprinos uvažavanju branše. Radujem se što ću svoje znanje i iskustvo moći da prenesem mladima, ali sam isto tako spremna da učim, kako od njih, tako i od starijih kolega.”

Podeli članak